Annons

Tung lördag för BK 59:an

Sport BK 59:an hade förhoppningar om poäng mot bottenkollegan Stureby, men istället blev det storförlust.
Sport • Publicerad 19 januari 2019 • Uppdaterad 14 december 2021
Daniel Nilsson gjorde en stormatch och såg till att BK 59:an kunde få med sig en sensationell poäng mot Team Clan. FOTO: STEFAN SANDSTRÖM
Daniel Nilsson gjorde en stormatch och såg till att BK 59:an kunde få med sig en sensationell poäng mot Team Clan. FOTO: STEFAN SANDSTRÖM

Inför helgens två bortamatcher mot Stureby och Köping trodde 59:ans lagledare Roger Sjöberg på två tajta matcher, och han hoppades att de skulle kunna knipa någon poäng. Men starten på helgen blev allt annat än bra – förlust med hela 18–2 mot Stockholmslaget Stureby.

59:an kom helt fel in i matchen och efter första serien ledde hemmalaget med 5–0. Faktum var att inget av 59:ans par hade bättre poäng än det sämsta Sturebyparet.

Annons

Inför andra serien hoppade Michael Wegner in istället för Daniel Ströbeck, men det gjorde inte så stor skillnad. Visserligen tog 59:an en poäng, men med underläge 9–1 efter två serier så var matchen förstås förlorad.

Och inte blev det någon uppryckning i andra halvan av matchen heller, utan Stureby kunde ta två viktiga poäng samtidigt som 59:an åkte på rejält minusdifferens.

Bäst av 59:ans spelare denna miserabla lördag var Daniel Nilsson som slog 847 poäng, följd av Anton Borg med 828.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons