Annons

Lions delade ut 32 000

Sösdala Vid klubbens senaste möte beslöt Lions Club i Sösdala dela ut drygt 32 000 kronor till olika hjälpändamål.
Hässleholm • Publicerad 22 januari 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Vid klubbens senaste möte beslöt Lions Club i Sösdala dela ut drygt 32 000 kronor till olika hjälpändamål.

Lions internationella katastroffond har betalat ut 50 000 US dollar för att hjälpa offren för naturkatastrofen i Indonesien.

Annons

Nu bidrar Sösdala till påfyllningen av fonden med 10 000 kronot. Vårdcentralen i Sösdala får drygt 11 000 kronor till en digital blodtrycksmätare. Lions i zon 7 (Sösdala, Vinslöv, Kristianstad och övriga klubbar i Kristianstadsområdet) ska tillsammans finansiera en rad förbättringar på BUP på Kristianstads lasarett. Sösdalas andel är 6 000 kronor.

På mötet hade klubben besök av Ingela Hansson, ordförande i föreningen Hemlösa i Hässleholm. Hon berättade om den omfattande verksamheten som föreningen bedriver. Lions beslöt bidra med 3 000 kronor till verksamheten. Mötet beviljades också ett bidrag till upprustning av värmeanläggningen i OK Tuvans klubbstuga.

Det är generösa företag och privatpersoner i Sösdala med omnejd, som gör det möjligt för Lions att bedriva sin hjälpverksamhet.

Helen Fingalsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons