Lions delade ut 32 000

Sösdala

Vid klubbens senaste möte beslöt Lions Club i Sösdala dela ut drygt 32 000 kronor till olika hjälpändamål.
Lions internationella katastroffond har betalat ut 50 000 US dollar för att hjälpa offren för naturkatastrofen i Indonesien.
Nu bidrar Sösdala till påfyllningen av fonden med 10 000 kronot. Vårdcentralen i Sösdala får drygt 11 000 kronor till en digital blodtrycksmätare. Lions i zon 7 (Sösdala, Vinslöv, Kristianstad och övriga klubbar i Kristianstadsområdet) ska tillsammans finansiera en rad förbättringar på BUP på Kristianstads lasarett. Sösdalas andel är 6 000 kronor.
På mötet hade klubben besök av Ingela Hansson, ordförande i föreningen Hemlösa i Hässleholm. Hon berättade om den omfattande verksamheten som föreningen bedriver. Lions beslöt bidra med 3 000 kronor till verksamheten. Mötet beviljades också ett bidrag till upprustning av värmeanläggningen i OK Tuvans klubbstuga.
Det är generösa företag och privatpersoner i Sösdala med omnejd, som gör det möjligt för Lions att bedriva sin hjälpverksamhet.

Dagens fråga

Har du kvar dina gamla skolkataloger?

Loading ... Loading ...