Segerlösa sviten spräckt mot Sävehof

HANDBOLL H65 Höör hade aldrig vunnit hemma mot Sävehof. Nu är den sviten spräckt. Med eftertryck. Ett heltaggat hemmalag hade total kontroll på toppmatchen i SHE under samtliga 60 minuter och vann med sex mål, 29-23.
Höör • Publicerad 23 januari 2019 • Uppdaterad 15 december 2021
Sofia Hvenfeldt laddar kanonen – hon  gjorde två av H65 Höörs mål i toppmatchen hemma mot Sävehof.                    Foto: H65.se
Sofia Hvenfeldt laddar kanonen – hon gjorde två av H65 Höörs mål i toppmatchen hemma mot Sävehof. Foto: H65.se

– Fantasiskt skönt, både att vinna och att få slut på snacket om att vi aldrig slagit dem här i Höör, sa målvakten Jannike Wiberg efter matchen.

Gästande Sävehof hamnade på efterkälken tämligen omgående (1-3 efter fem minuter) och sedan ökade avståndet gradvis under matchen. 15-12 i halvtid blev så småningom 29-23, men som mest ledde H65 med sju mål, 26-19.