GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Segerlösa sviten spräckt mot Sävehof

HANDBOLL H65 Höör hade aldrig vunnit hemma mot Sävehof. Nu är den sviten spräckt. Med eftertryck. Ett heltaggat hemmalag hade total kontroll på toppmatchen i SHE under samtliga 60 minuter och vann med sex mål, 29-23.
Höör • Publicerad 23 januari 2019 • Uppdaterad 15 december 2021
Sofia Hvenfeldt laddar kanonen – hon gjorde två av H65 Höörs mål i toppmatchen hemma mot Sävehof.          Foto: H65.se
Sofia Hvenfeldt laddar kanonen – hon gjorde två av H65 Höörs mål i toppmatchen hemma mot Sävehof. Foto: H65.se

– Fantasiskt skönt, både att vinna och att få slut på snacket om att vi aldrig slagit dem här i Höör, sa målvakten Jannike Wiberg efter matchen.

Gästande Sävehof hamnade på efterkälken tämligen omgående (1-3 efter fem minuter) och sedan ökade avståndet gradvis under matchen. 15-12 i halvtid blev så småningom 29-23, men som mest ledde H65 med sju mål, 26-19.

Mest plus gav han sin målvakt.

Har ni satt er i respekt nu inför SM-slutspelet?

Artur G BlidingSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.