Vinslöv bjöd storlagen på bra motstånd

Sport • Publicerad 3 februari 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Det bjöds på riktigt tufft motstånd för Vinslöv i helgen då en av grupperna i Ungdoms-SM steg 3 avgjordes på hemmagolv i Furutorpshallen. Elitlagen Hammarby och Guif plus division 1-laget Kärra hade skickat sina P18-lag till Vinslöv.

Som hade kalkylerat med att hans Vinslöv skulle ha goda chanser mot Göteborgslaget Kärra. De ryckte snabbt till sig en tremålsledning som de behöll till pausledning med 12–9. Sedan öste hemmagrabbarna på i den andra halvleken och kunde till slut vinna med 22–15.

Under söndagen väntade Eskilstuna Guif och Hammarby för Vinslövsgrabbarna. Som väntat blev motståndet lite väl tufft.

bild 1/2
Vinslövs målvakt Ludvig Dahlberg i aktion mot Hammarby. FOTO: JAN RYDÉN
Vinslövs vänstersexa Kasper Johansson gör ett av sina mål mot Hammarby. FOTO: JAN RYDÉN
Vinslövs målvakt Ludvig Dahlberg i aktion mot Hammarby. FOTO: JAN RYDÉN
Vinslövs vänstersexa Kasper Johansson gör ett av sina mål mot Hammarby. FOTO: JAN RYDÉN
Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.