Abrupt slut på Lönsbodas segersvit

Sport • Publicerad 8 februari 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

– Det var en riktig käftsmäll vi åkte på. Vi får hem och rannsaka oss själva efter det här, säger Lönsbodas tränare Tobias Lindhe.

Med tolv raka segrar i bagaget var självförtroendet på topp, men det hjälpte inte när Lönsboda bjöd Höllviken på det ena läget efter det andra. Efter drygt 13 minuters spel stod det hela 5–0 till hemmalaget.

– Vi får ju en bedrövlig start. Bjuder på lägen och det känns som om de sätter allt, säger Lindhe som inte har någon riktig förklaring till varför de började matchen så illa.

– Nej, jag vet faktiskt inte. Det är inget som jag känt varit på gång, utan det är väl sånt som händer då och då.

Lönsboda försökte börja om matchen i andra perioden, men när Höllviken gjorde både 6–0 och 7–0 så var matchen förstås körd.

Kommer det här att sitta i eller kan ni skaka av er det?

– Förhoppningsvis blir det en väckarklocka för oss. Och vi har varit med så länge så det är inget vi gräver ner oss för, säger Tobias Lindhe.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.