Annons

Stort steg framåt för HIF

Sport • Publicerad 9 februari 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Efter en svängig match mot IFK Hässleholm för en vecka sedan ägnade Niclas ”Kneten” Lindeqvist en hel del tid i veckan till att prata om att hamna rätt i positionerna på planen och att ta rätt beslut, och det fick den inverkan han hade hoppats på.

– Det här var ett stort steg framåt för vår del. Vi gör allting så mycket bättre i dag, säger ”Kneten”.

Annons

HIF började matchen bra och tog rättvist ledningen genom notoriske målskytten Joel Wedenell som visade alla att han fortfarande har krutet torrt.

– Första halvlek gör vi riktigt bra för det är ett bra lag vi möter, säger ”Kneten” som var nöjd med det fokus hans killar visade upp.

– Den beslutsamhet som de visar i dag gör att vi får en helt annan trygghet i spelet, och det är det jag vill se. Energin och viljan finns alltid där, men det är beslutsamheten och positioneringen på plan som jag velat ska bli bättre.

I andra halvlek gjorde HIF en del byten och det var också då som Bromölla kunde kvittera till 1–1, som också blev slutresultatet.

– Som helhet gör vi en okej match och det är två steg framåt jämfört med senast, säger ”Kneten” vars HIF nu börjar ladda för mötet med Elfsborg i Svenska cupen på söndag.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons