Annons

Vittsjö fick utdelning på sina chanser

Sport Bra och varierat anfallsspel, och sex olika målskyttar. Inte undra på att Vittsjötränaren Thomas Mårtensson var nöjd efter storsegern mot Hässleholms IF:s P04.
Sport • Publicerad 9 februari 2019 • Uppdaterad 15 december 2021
Vittsjös Summer Green på väg igenom HIF:s försvar
Vittsjös Summer Green på väg igenom HIF:s försvar

Förra helgen inledde Vittsjö träningsmatchandet mot Rosengård, och då handlade det mycket om försvarsspel. När HIF:s P04 stod för motståndet var fokus på anfallsspelet, och ett varierat sådant.

– Vi har tränat på det i veckan, att vi ska ha olika strategier för att lösa upp försvaren när vi inte kontrar, säger Thomas Mårtensson.

Annons

Och han fick se sitt lag göra precis det han ville. Efter att det varit jämnt de första 20 minuterna tog Vittsjö över händelserna på plan.

– Jag tycker att vi är väldigt trygga med bollen och stressar inte i anfallsspelet, och vi får bra betalt för det. Dessutom är det några som spelar på lite ovana positioner i dag som Amanda (Perez) som spelar ytterback, säger Mårtensson och fortsätter.

– Försvarsspelet känns fortsatt stabilt och det har det gjort sen i höstas så nu vill vi fart på anfallsspelet också.

Vittsjös mål gjordes av Michelle De Jongh 2, Amanda Perez, Paulina Nyström, CJ Bott, Tove Almqvist, Summer Green.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons