Lions lyser upp Stortorget under alla hjärtans dag på torsdag. Foto: Privat

Lions säljer ljushjärtan på Alla hjärtans dag

Hässleholm
På torsdag är det kärlekens dag, Alla hjärtans dag. Då vill Lions Hässleholm sprida ljus, värme och omtanke till varandra när de tänder stora hjärtan formade av marschaller på Stortorget i Hässleholm.

Lions Hässleholm säljer och tänder marschaller till alla som vill sprida en ljus tanke till kära och nära. Insamlad vinst går oavkortat till Lions lokala hjälpverksamhet.
– Med 1 600 förköpta marschaller till företagen så vet vi redan nu att torget kommer att fyllas av ljushjärtan, men riktigt bra blir det inte förrän vi också lyckats fylla torget med hässleholmare, säger Roger Höjendal från Lions Hässleholm.
De 1 600 marschallerna tänds direkt vid starten av arrangemanget klockan 16. Marschaller säljs även på plats under kvällen den 14/2 av Lions.
Förutom Lions ljushjärta så arrangerar Hesslecity på Stortorget sång- och dansunderhållning med Arnbergs Dansstudio med start klockan 17.30. Lions säljer och tänder ljushjärtan under kvällen fram till klockan 22.

Torsten Karlson gräver i tidningsarkivet.

Dagens fråga

Kan du lita på Skånetrafiken?

Loading ... Loading ...