Annons

Lions säljer ljushjärtan på Alla hjärtans dag

Hässleholm • Publicerad 11 februari 2019 • Uppdaterad 15 december 2021
Lions lyser upp Stortorget under alla hjärtans dag på torsdag. Foto: Privat
Lions lyser upp Stortorget under alla hjärtans dag på torsdag. Foto: Privat

Lions Hässleholm säljer och tänder marschaller till alla som vill sprida en ljus tanke till kära och nära. Insamlad vinst går oavkortat till Lions lokala hjälpverksamhet.

– Med 1 600 förköpta marschaller till företagen så vet vi redan nu att torget kommer att fyllas av ljushjärtan, men riktigt bra blir det inte förrän vi också lyckats fylla torget med hässleholmare, säger Roger Höjendal från Lions Hässleholm.

Annons

De 1 600 marschallerna tänds direkt vid starten av arrangemanget klockan 16. Marschaller säljs även på plats under kvällen den 14/2 av Lions.

Förutom Lions ljushjärta så arrangerar Hesslecity på Stortorget sång- och dansunderhållning med Arnbergs Dansstudio med start klockan 17.30. Lions säljer och tänder ljushjärtan under kvällen fram till klockan 22.

Hans Bryngelson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons