Stöld av bensin ur bilar

HÄSSLEHOLM Två bilar har den gångna helgen fått sina tankar tömda på bensin.
Hässleholm • Publicerad 11 februari 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Två bilar har den gångna helgen fått sina tankar tömda på bensin. Den ena lämnades i ett parkeringsgarage på Godtemplaregatan vid 17.45-tiden i fredags kväll. När ägaren skulle köra iväg med bilen på lördagsmorgonen upptäcktes att tanklocket var uppbrutet och 30 liter bensin hade stulits.

Den andra var parkerad på Finjavägen i Tyringe på fredagen mellan klockan 12 och 22.30. När ägaren sedan körde iväg fick hen snart bensinstopp. Det uppdagades då att någon borrat hål i tanken och på så sätt kommit över 60 liter bensin.

Pernilla EkdahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.