Nyström ny kretsordförande i C

Publicerad 19 februari 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

– Jag är tacksam över det stora stödet från medlemmarna. Med stor glädje och ödmjukhet ser jag fram mot att stärka organisationen i kommunkretsen och att tillsammans arbeta för ett bra valresultat i kommunen i nästa val, säger Christina.

Hela den nyvalda styrelsen blickar framåt och arbetar för att bygga ett starkt lag med en politik som för kommunen framåt.

I styrelsen ingår förutom Christina Nyström även följande personer:

Stefan OlofsonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.