Röke föll stort mot serieledarna

Innebandy Munka Ljungby ryckte med tre raka mål.
Sport • Publicerad 20 februari 2019 • Uppdaterad 15 december 2021
Alexander Ehnberg var tillbaka i Röketröjan i gårdagens match i Munka Ljungby. Foto: Arne Forsell/ARKIV
Alexander Ehnberg var tillbaka i Röketröjan i gårdagens match i Munka Ljungby. Foto: Arne Forsell/ARKIV

Alexander Ehnberg sa tack och adjö i våras till Röke. Men något oväntat var han tillbaka i laget i den svåra bortamatchen mot Munka Ljungby.

Röke fick en bra start i Munkahallen då Jimmy Lagerkvist gjorde 1–0 för Röke assisterad av Niklas Larsson redan efter 5,21. Strax efter blev Joakim Larsson utvisad och då passade Munkas poängkung Jontahan Olsson på att kvittera.

Linus Ljungdahl ökade på hemmalagets ledning till 4–2 några minuter in på den andra perioden. Men Niklas Larsson såg till att Röke hade hopp då han reducerade till 3–4 assisterad av brodern Joakim Larssn.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.