Trafikolycka i centrum

Hässleholm Två personbilar var inblandade i en trafikolycka på Stadshusgatan under fredagseftermiddagen.
Hässleholm • Publicerad 22 februari 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Enligt uppgift från polisen ska den ena bilen ha blivit påkörd bakifrån. Räddningstjänst, ambulans och polis åkte till platsen. Det visar sig att det är två kvinnor som färdats i den bil som blev påkörd. Ambulanspersonal har kontrollerat de båda kvinnorna för eventuella skador, men ingen behöver åka med till sjukhus.

Polisen har upprättat en anmälan om trafikolycka.

Larmet kom in klockan 15.33.

Eva SchmidtSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.