HHF krigade hem två poäng

HANDBOLL Det tog halva första halvlek för Hässleholms HF att komma igång i bortamatchen mot Halmstad, men sedan svarade de för en fantastisk laginsats som slutade med seger 28–25 (13–11).
Sport • Publicerad 24 februari 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Det tog halva första halvlek för Hässleholms HF att komma igång i bortamatchen mot Halmstad, men sedan svarade de för en fantastisk laginsats som slutade med seger 28–25 (13–11).

– Helt underbart. Det var en oerhört viktig seger för oss för nu fick vi lite andrum neråt, säger HHF-tränaren Andreas Eriksson.

HHF vände på matchen i slutet av första och början av andra halvlek där de skaffade sig ett tremålsöverläge. De behöll ledningen hela andra halvlek även om Halmstad var nära att komma ikapp vid ett flertal tillfällen.

– Ett tag var det lite oroligt när vi bytte mål, men vi vek aldrig ner oss. Vi krigade verkligen i 60 minuter i dag så det var så oerhört skönt att vi fick vinna den här matchen, säger Andreas Eriksson.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.