Sladdande bil skrämdes

OSBY En flicka i 15-års åldern, som cyklade på en gata i Osby i söndags eftermiddag, fick möte med en bil.
Osby • Publicerad 25 februari 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

En flicka i 15-års åldern, som cyklade på en gata i Osby i söndags eftermiddag, fick möte med en bil. Bilen började sladda och flickan blev rädd och slängde sig upp på trottoaren. I samband med den manövern trillade hon av cykeln och fick skrubbsår. Den okända bilisten försvann. Händelsen inträffade vid klockan 16.45 och rubriceras som smitning från trafikolycka med inga eller lindriga materialskador eller lindriga personskador.

Susanne GäreSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.