Annons

Hämnades med gräddbulleattack

Malmö • Publicerad 26 februari 2019 • Uppdaterad 14 december 2021

Det var i trappan på Ikea i Malmö som konflikten mellan mannen och kvinnan uppstod.

Annons

Det var mycket folk i trappan upp till varuhuset och pappan upplevde att folk gick runt honom och dottern, alla utom den misstänkta kvinnan som enligt pappan försökte tränga sig emellan dottern och räcket.

Tio minuter senare upplevde mannen att någon knackade honom i ryggen i kön till maten. Det är kvinnan som frågade om det var han som hade kallat henne för ”jävla idiot”. Pappan medger detta och säger att det rörde incidenten i trappan.

Mannen höll kvar kvinnan tills personal från restaurangen strömmade till. Kvinnan ska då ha lyckats fly men infångades av väktare.

Den 25-åriga kvinnan upplevde att pappan stirrat argt på henne i trappan och att han brett ut sig och var konfliktsökande. Hon menar att pappan skällt högt på henne inför alla människor och att hon känt sig orättvis anklagad. Gräddbullarna ska hon ha köpt tidigare och enligt egen utsago ska hon bara ha velat lösa konflikten som två vuxna människor. På utredarens fråga svarar hon att hon känner sig trött på att ta skit från människor i största allmänhet och att hon inte alls är lättirriterad.

Mikael AnkarvikSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons