Partyfabriken växer i Perstorp

Tyringe/Perstorp

För drygt ett år sedan bestämde sig Kjell-Arne Svensson och sambon Susanne Söderling att bredda verksamheten i Partyfabriken och satsa på verksamhet i Folkets Park i Perstorp.
Numera serverar man dagens rätt, har konferenser och anordnar event en gång i månaden utom under sommaren.

På fredag, den 1 mars är ännu ett event ”80-90 tals kväll” näst intill fullbokat. 230 biljetter släpptes men trycket på biljetter är så stort att ytterligare biljetter släpptes under den gångna helgen. På scenen kommer förutom Partyfabrikens serverande artister även dj Timo att synas och Pökerz, bandet som är en hyllning till Ronny och Ragge.
– Vi är otroligt glada och stolta över vad vi lyckats åstadkomma på denna korta tid och tacksamma över att gästerna sluter upp och visar att de vill ha oss i Parken, säger Kjell-Arne och berättar att fler event är bokade, bland annat karaokekväll och en glamrockkväll.

Dagens fråga

Brukar du besöka badplatserna i Hässleholm?

Loading ... Loading ...