Robin Paulsson till Knislinge

KNISLINGE Den välkände stå upp-komikern och programledaren Robin Paulsson kommer i kväll, torsdag, till Folkets park i Knislinge.
Östra Göinge • Publicerad 27 februari 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Den välkände stå upp-komikern och programledaren Robin Paulsson kommer i kväll, torsdag, till Folkets park i Knislinge. Robin Paulsson är huvudattraktionen när F-yra arrangerar stå upp-kväll med rubriken Släng dig i ån.

Kvällen i Folkets park startar klockan 19 och förutom Robin Paulsson kommer Damian Alin, Sandra Westin-Blomberg och Biggan Lowén att stå på scen under aftonen.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.