Stack med utmätt motorcykel

HÄSSLEHOLM En drygt 50-årig man på en mindre ort i Hässleholms kommun åtalas för grov olovlig körning och överträdelse av myndighets bud sedan han i slutet av november kört en motorcykel som kronofogden mätt ut av honom.
Hässleholm • Publicerad 27 februari 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

En drygt 50-årig man på en mindre ort i Hässleholms kommun åtalas för grov olovlig körning och överträdelse av myndighets bud sedan han i slutet av november kört en motorcykel som kronofogden mätt ut av honom. Mannen har tidigare dömts för grov olovlig körning och hade av den anledningen inte heller rätt att köra motorcykeln.

Åklagarens påföljdsförslag för förseelserna är 80 dagsböter om 230 kronor, totalt 18 400 kronor.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.