Annons

Anna Wemlert från Tyringe i årets Robinson

Kultur och Nöje Robinson är tillbaka. Söndag 17 mars är det premiär för en ny säsong som sänds i TV4 under hela våren. Bland deltagarna finns två skåningar – Anna Wemlert från Tyringe och Anna Dahlbom från Malmö.
Publicerad 28 februari 2019 • Uppdaterad 14 december 2021
Årets deltagare i Robinson. Foto: TV4
Årets deltagare i Robinson. Foto: TV4

Anna Wemlert är 44 år och hopptränare inom ridsporten och hon har med sig balsnöre som personlig sak. Anna Dahlbom är 22 år och kost- och träningsrådgivare som är 22 år och har med sig sporttejp som personlig sak.

Bland de övriga deltagarna finns bland annat en jurist, en modellbokare, en renskötare och en fastighetsmäklare.

Annons

– Nu är det äntligen dags för ett nytt gäng tävlingssugna deltagare, som är beredda att göra nästan vad som helst för att vinna den åtråvärda Robinsonstatyetten. Tittarna har en härlig säsong full med dramatik framför sig, säger Anders Öfvergård, programledare för Robinson i ett pressmeddelanden.

Platsen för Robinson är återigen paradisön Fiji och Anders Öfvergård utlovar många överraskningar och utmaningar till deltagarna.

Gunilla WeddingSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons