Annons

Misstänkt allvarligt brott på Gamla Väster

Nyheter Ett misstänkt allvarligt brott ägde under fredagskvällen rum på Tegelbruksgatan i Malmö. En man är gripen misstänkt för mordförsök.
Publicerad 1 mars 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Polisens ledningscentral fick på fredagskvällen in ett samtal om att något inträffat på Tegelbruksgatan på Gamla Väster i Malmö. Flera polispatruller skickades till platsen för kontroll. Länge var det oklart vad som inträffat men klart stod att en person förts med ambulans till sjukhus och att en annan tagits in för förhör. Bilder från platsen visar en blodfläck på golvet innanför entrédörren till fastigheten och polisen hade spärrat av hissen i byggnaden.

Polisen uppgav under fredagskvällen att man misstänkte att ett allvarligt brott ska ha inträffat inne i en lägenhet. En man har transporterats till sjukhus av ambulans med oklara skador. Lägenheten spärrades av i väntan på kriminalteknisk undersökning.

Annons

På lördagsmorgonen meddelade polisen att två personer förts till sjukhus. Det ska handla om en man och en kvinna som båda är i 20-årsåldern. Mannen är misstänkt för mordförsök.

- Han är misstänkt för mordförsök på kvinnan, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisens ledningscentral.

Enligt region Skånes pressjour ska kvinnan ha allvarliga skador och mannen uppges vara lindrigt skadad.

bild 1/2
Ralph BretzerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons