Har ni någon plan?

Istället för att lägga allt fokus på att isolera SD behöver vi politiker som lägger fokus på den långsiktiga planen för hur de problem, som i väljarekårens ögon utgör SD:s existensberättigande ska lösas!
Tyvärr talar ingenting för att den nya regeringen kommer att bryta den utvecklingen, eftersom det inte verka finnas någon långsiktig plan för hur man ska lösa de samhällsproblem som utgör grogrunden för SD:s tillväxt.

Här är frågan som våra journalister borde jaga politikerna med: Vad är den långsiktiga planen? Hur ska segregation,utanförskap,arbetslöshet, bidragsberoende och växande extremism bekämpas.
Hur ska gängkriminaliteten, skjutandet och dödandet stoppas?
Det räcker inte med drömmande politiker som hasplar ur sig intet förpliktande formuleringar Sveriges befolkning växer-vi kommer att passera elva miljoner invånare redan inom ett decennium. En stark oro inför framtiden delas av många.

Redan nu finns inga pengar, inga lärare, inga bostäder, inga poliser, inga vårdplatser inga dagis för att hantera denna ökning.
Kanske är det en miss från min sida, men jag har än så länge inte sett en enda politiker som lagt fram någon plan för hur vårt land, som har allvarliga problem med att klara en befolkning. på tio miljoner ska hantera en ökning till elva miljoner.

Som sagt: Istället för att lägga fokus på att isolera SD behöver de styrande av Sverige lägga energi på den långsiktiga planen för hur de problem, som i väljarekårens ögon utgör SD:s existensberättigande ska lösas!

Solveig Rosén

 

Torsten Karlson gräver i tidningsarkivet.

Dagens fråga

Har du premiärbadat för året?

Loading ... Loading ...