Lekande lätt för Redhawks

Sport • Publicerad 5 mars 2019 • Uppdaterad 14 december 2021
Malmö Redhawks slog till med 3-0 redan i den första perioden hemma mot Mora. Foto: TT

Den första perioden präglades länge av lite avvaktande spel, en stabil defensiv av Mora och några hyfsade anfall men utan att skapa det där lilla extra av Redhawks som dock ganska enkelt kunde reda ut ett eget box-play i matchinledningen,

Men med sju minuter kvar av perioden var det Redhawks tur att få spela i numerärt överläge och då såg det plötsligt riktigt bra ut i hemmalagets offensiv. Framför allt fick Max Görtz till ett par riktigt bra avslut och kunde till slut också trycka in 1-0.

Pucken hade knappt släppts efter det innan Axel Wemmenborn mer eller mindre soloåkte in 3-0. Då var det två minuter kvar av perioden.

Redhawks fick inleda den andra perioden i numerärt överläge men trots bra spel blev det inte mål den här gången.

Knappa två minuter före pausen åkte Mora på en utvisning och det tog inte många sekunder förrän Frederik Storm styrde in 5-1 på skott av Anton Öhman.