GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vad har vi lärt oss av #metoo?

Publicerad 8 mars 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Hösten 2017 drog #metoo fram som ett stort kvinnovrål i Sverige. Bransch efter bransch startade upprop och totalt lanserades 65 bransch- och områdesspecifika upprop.

Uppropen skakade om den kollektiva självbilden. För är inte Sverige världsbäst på jämställdhet?

Pernilla Nielsen NegrénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.