En personbil halkade av väg 19 i Nöbbelöv vid åttatiden på lördagsmorgonen. Polisen uppger att ingen skadades vid olyckan. FOTO: SUSANNE GÄRE

Blixthalka orsak till två olyckor

ÖSTANÅ/Nöbbelöv Två trafikolyckor inträffade på lördagsmorgonen. Det var glashalt på vägen. Ingen person kom till skada.

Den första inträffade tidigt på lördagsmorgonen på väg 23 i jämnhöjd med avfarten till Östanå. Fem unga män var inblandade i singelolyckan. Enligt uppgift ska det ha varit extremt halt på platsen. Polisen skickade ut en enhet och två ambulanser men ingen ska ha skadats allvarligt.
Den andra trafikolyckan inträffade på väg 19 i Nöbbelöv. Samma sak där, bilen kanade av vägen på grund av ishalkan. Polisen var på plats och uppgav att ingen person kommit till skada. Olyckan i Nöbbelöv inträffade omkring klockan 08 på lördagsmorgonen.

Torsten Karlson gräver i tidningsarkivet.

Dagens fråga

Har du premiärbadat för året?

Loading ... Loading ...