Annons

Det blir modeshow till hösten istället

Osby • Publicerad 12 mars 2019 • Uppdaterad 14 december 2021
Jennie Reimer och Carina Nyberg Nordqvist.
Jennie Reimer och Carina Nyberg Nordqvist.

Jennie Reimer på Familyhouse och Carina Nyberg Nordqvist på Flora blomsterhandel hade bokat den 12 april för modeshow på Borgen.

– Vi hade satt datum och allt var klart med artister. Men så fick vi ett mejl från konståkningsklubben som bad oss ändra, berättar Jennie.

Annons

Osby konståkningsklubb har sin isshow samma helg i april och Jennie och Carina såg ingen anledning att två ideella, populära evenemang i byn skulle krocka.

– Det är ju något positivt vi gör för Osby och vi vill inte att det ska bli en konkurrenssituation.

Duon kollade en del andra datum under våren, men tvingades konstatera att det var omöjligt att få ihop det.

– Därför bestämde vi oss för att blicka framåt. Och vi har redan satt ett datum i oktober, en fredag. Så det blir modeshow på Borgen i år.

De vill inte avslöja för mycket än, bland annat är artisterna fortfarande hemliga. Men konceptet blir i stort sett det beprövade. Det lokala näringslivet får en möjlighet att visa upp sig under festliga och glamorösa former. Butikerna i byn – inte enbart klädbutikerna – kommer att vara representerade och som en bonus blir det underhållning med (ännu hemliga) artister.

– Det blir lite after work-känsla, säger Jennie.

– Och Jessica Persson kommer att vara konferencier. Ingen show utan Jessica!

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons