Annons

Vilka gör upp om titeln Årets göing i år?

Östra Göinge • Publicerad 13 mars 2019 • Uppdaterad 14 december 2021
Ingela Winther blev Årets göing i fjol. FOTO: PETER PAULSSON
Ingela Winther blev Årets göing i fjol. FOTO: PETER PAULSSON

”Ingela brinner för att alla medlemmar i föreningen FUB Östra Göinge ska få en innehållsrik fritid med meningsfulla aktiviteter, resor och trevligheter. Med ett enormt engagemang och hjärta ställer hon upp för alla. Hon är en riktig glädjespridare och lever för orden – lika för alla.”

Så lät det när Ingela Winther prisades som Årets göing 2018, ett pris hon tog emot på Göinge-afton i Knislinge folkets park.

Annons

Nu kan allmänheten nominera kandidater till Årets göing 2019. Fram till och med den 31 mars kan alla som vill skicka in förslag på kandidater via kommunens hemsida.

Kommunen skriver att det ska vara ”en person som du tycker har gjort något positivt för Östra Göinge, till exempel någon som satt Östra Göinge på kartan som en bra plats att leva och bo på. Det kan även vara en vardagshjälte som gör en insats i det lilla eller en person som du känner är värd att uppmärksamma. Kvinna eller man, ung eller gammal spelar ingen roll, alla har en möjlighet att bli Årets göing”.

Kandidaterna som gör upp om titeln i år kommer sen att presenteras och under april hålls en omröstning på kommunens hemsida.

Segraren får sen sitt pris på Göinge afton den 9 maj.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons