Annons

Blir Vinslöv allsvenskt i dag?

Sport • Publicerad 16 mars 2019 • Uppdaterad 15 december 2021
Tobias Sjöberg är tillbaka i VHK-truppen inför avgörandet i Kristianstad. Foto: Stefan Sandström/Arkiv
Tobias Sjöberg är tillbaka i VHK-truppen inför avgörandet i Kristianstad. Foto: Stefan Sandström/Arkiv

Det kan bli riktigt dramatiskt i idrottshallen i Kristianstad där Vinslövs HK möter IF. Inför sista omgången i den södra ettan har ettan Vinslöv och tvåan Kärra båda 34 poäng. VHK har elva plusmål att gå på. Vinslöv bortamöter IF Kristianstad medan Kärra spelar hemma mot Kroppskultur.

– Jag har taktiken klar hur vi ska lägga upp spelet mot IF. Vi ska fokusera på vår uppgift och försöka att inte tänka för mycket på matchen i Göteborg, säger Vinslövstränaren vars lag föll hemma mot IF i premiären.

Annons

– Vi sätter en person att ha koll på hur det går i Kärras match. Skulle det bli så att de leder med till exempel 15 mål så får vi anpassa vårt spel till det.

Vinslöv får klarar sig utan Björn Lidén van Riessen som går en överlevnadskurs i fjällen.

– Det har vi vetat länge. Han måste göra det då den är obligatorisk i hans utbildning, säger ”Cassa” som dock har målvakten Tobias Sjöberg tillgänglig igen efter sjukdom.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons