Annons

”Jag orkar knappt inte tänka på det”

Sport Tystnaden var total i Vinslövs omklädningsrum, och linjebjässen Elias Holmström hade svårt att hitta några ord efter Kärras mäktiga och märkliga vändning.
Sport • Publicerad 16 mars 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
Elias Holmström visste inte vart han skulle ta vägen efter att Vinslöv tappat seriesegern, trots seger med sju mål mot IF Kristianstad. Foto: Stefan Sandström
Elias Holmström visste inte vart han skulle ta vägen efter att Vinslöv tappat seriesegern, trots seger med sju mål mot IF Kristianstad. Foto: Stefan Sandström

– Det är ju inte möjligt. Jag orkar knappt inte tänka på det, säger en nedstämd Elias Holmström.

Några andra i omklädningsrummet hade svårt att greppa att Kärra tagit in de 18 målen de behövde. Någon gick så långt att de menade att Kroppskultur borde tvångsdegraderas på grund av deras svaga insats mot Kärra.

Annons

– Man kunde mött vilket lag som helst, men man förlorar inte med 21 mål. Jag vet inte vad jag ska säga, säger Holmström och utvecklar sina tankar lite.

– Skulle vi spelat innan dem så hade vi ändå haft 18 bollar upp, det ska inte gå att hämta upp. Det är sjukt.

När förstod du att ni behövde öka på er ledning för att fixa det?

– Jag såg väl på dem på bänken att sista tio började det rinna iväg.

Hur orkar ni ladda om för kvalet?

– Vi får väl bryta ihop denna helgen sen får vi börja träna igen på måndag, så enkelt är det. Det är klart att detta inte är roligt, men ett kval är ju i och för sig bra det också men inte det vi hade tänkt på. Det blir ju ett litet antiklimax.

Kan man säga att det här är den värsta segern du varit med om?

– Jo, så är det. Klart att man blir knäckt, men det är väl bara att komma igen, säger Elias Holmström innan han lommar iväg med huvudet böjt.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons