Annons

45 bra minuter av ”Knetens” HIF

Sport • Publicerad 23 mars 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
Niclas Lindeqvist är nöjd med hur hans unga killar blir bättre och bättre för varje match. Foto: Stefan Sandström/Arkiv
Niclas Lindeqvist är nöjd med hur hans unga killar blir bättre och bättre för varje match. Foto: Stefan Sandström/Arkiv

Träningsmatchen mot Nosaby spelades på en bra gräsplan i Tosteberga, även om en och annan felstuds ställde till det för spelarna ibland.

HIF saknade en rutinerad kvintett i form av William Andersson (stukad fot), Amen Chehade (opererad axel), Viktor Christiansson (febersjuk), Kristian Eriksson (jobbet) och Emil Szymanski (trött i musklerna), men de unga killarna som fick chansen gjorde det riktigt bra.

Annons

– De visar mer och mer att de verkligen vill vara med och slåss om platserna, säger ”Kneten”.

I en mållös första halvlek var det HIF som var det lite bättre laget första halvtimmen och skapade en hel del halvchanser som dock inte blev mer än halvchanser. Sedan tog Nosaby över matchen och hade grepp om den i slutet av första och i början av andra halvlek.

– Då var det inte riktigt bra, men sen hämtade vi oss och sista kvarten dominerar vi fullständigt. Med lite flyt kunde vi faktiskt gjort ett mål till, säger ”Kneten” som fick se Tim Ströbeck kvittera Nosabys ledning med dryga tio minuter kvar av matchen.

Hur ser du på matchen i övrigt?

– Jag kan tycka att vi lirar lite för mycket ibland istället för att göra det vi ska. Sen behöver vi bli ännu tryggare i vårt spel, men vi jobbar med de bitarna vi behöver förbättra.

Är ni där tränings- och spelmässigt som du vill?

– Absolut. Jag har ingen panik. Man ska komma ihåg att det här är ett helt nytt lag och ett helt nytt tänk, säger Niclas ”Kneten” Lindeqvist.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons