Annons

Glädje och gemenskap är Osbys succéformel

innebandy Har varit oslagbara inför den egna publiken
Osby • Publicerad 28 mars 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Tack vare en överbliven plats från ett lag som drog sig ur division tre fick Osbys innebandyherrar en chans att mäta sig på en högre nivå än tidigare säsong. Denna möjlighet tog man verkligen tillvara på då man skördade stora framgångar. Endast en poäng skilde laget från ett positivt kval och detta ger sköna vibbar i föreningen och är en språngbräda inför kommande utmaningar. Inte undra på att lagets tränare är tillfreds.

Annons

– Kombinationen av lokala spelare, en engagerad publik och att vi spelar en fartfylld innebandy är motiven till det stora intresset, hävdar Håkan Carlsson.

Nu väntar sommaruppehåll för A-laget men ledarteamet har redan börjat titta framåt.

– Vi har valt att lägga fokus på att skapa en stark organisation som håller både i bra och dåliga tider. Klubben har både samarbete med Skånes Innebandyförbund samt Skåneidrotten för att få bra hjälpmedel att genomföra detta, säger Mattias Peterson.

bild 1/2
Ordföranden Mattias Petersson och sportchefen Jens Svensson.
Måljubel har varit ett vanligt inslag i Osby IBK:s matcher.
Ordföranden Mattias Petersson och sportchefen Jens Svensson.
Måljubel har varit ett vanligt inslag i Osby IBK:s matcher.
Andreas Bergman
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons