Annons

Mala ska inte vara en blyg nykomling

Hässleholm • Publicerad 3 april 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Fitim Ahmeti gjorde sin första säsong som tränare förra året. Det blev en fantastisk debut då Mala vann den norra sexan. Men efter säsongen valde Fitim att sluta som tränare men dock fortsätta som spelare i klubben.

Annons

Mala har verkligen rustat inför den här säsongen. Hela 13 nya spelare har kommit in över vintern. Senaste nyförvärvet är Hussam Sherzad som varit fruktad målskytt de senaste åren i Hästveda och Perstorp Bälinge.

– Det känns dessutom bra att ha personer som Fitim Ahmeti, Åke Kärvegård, Magnus och Marcus Persson omkring sig som bollplank. Man kan inte ha det bättre som tränare då de fixar allt.

Du har under många år spelat med Hässleholms IF i division 2 och 3. Är du är färdig med elitfotbollen?

Vad är målsättningen i Mala den här säsongen?

Annons

Mala har ersatt målvakten Kristoffer Blom, som lämnade för Osby, med Rikard Reimers och Niklas Bergström. 37-årige Reimers var förra säsongen tränare i Röke men kommer i år bara vara spelare.

En som återkommer till Mala är Wille Christiansson.

bild 1/3
Wille Christiansson, återvändare till Mala.
Mikael Nilsson och Haris Crnalic.
Några av de nya i Mala: Rickard Reimer, Anton Johansson, Wille Christiansson, Omar Chehade, Egzon Ahmeti och Josimar Calderon.
Wille Christiansson, återvändare till Mala.
Mikael Nilsson och Haris Crnalic.
Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons