Här är kandidaterna till Årets göing 2019

Östra Göinge • Publicerad 4 april 2019 • Uppdaterad 13 december 2021
Daniel Björk. ARKIVBILD
Daniel Björk. ARKIVBILD

Östra Göinge kommun utser varje år Årets göing – en person som i det stora eller det lilla gör skillnad för kommunen och dess invånare. En positiv kraft som hjälper till att sätta kommunen på kartan och/eller berikar vardagslivet för göingarna med sitt engagemang och sin drivkraft.

På kommunens hemsida går det nu att rösta på den man vill ska bli Årets göing.

Kandidaterna med utdrag från motiveringarna på ostragoinge.se:

• Daniel Björk

• Berit Tillman (postumt)

• Karl-Axel Pettersson

• Camilla Leo Malmberg

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.