Inbrottstjuvar klippte kabel

Killeberg Ett fritidshus strax utanför Killeberg fick påhälsning någon gång mellan i lördags och i onsdags.
Osby • Publicerad 4 april 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Ett fritidshus strax utanför Killeberg fick påhälsning någon gång mellan i lördags och i onsdags. Tjuvar ska ha tagit sig in i huset genom att bryta upp ett fönster. Därefter ska de ha sökt genom huset och stulit en del gods. Exakt vad är i nuläget oklart. I samband inbrottet ska även strömkabeln till huset ha klippts av, vilket gör att polisen rubricerar ärendet både som skadegörelse och inbrott.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.