Knyckte motorcykelmotor

Knislinge I söndags upptäcktes det att en stöld inträffat från en fastighet i Knislingetrakten.
Östra Göinge • Publicerad 4 april 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

I söndags upptäcktes det att en stöld inträffat från en fastighet i Knislingetrakten. På tomten ska en ombyggd motorcykelmotor, av märket Harley-Davidson, ha stått uppställd på en pall och varit täckt av en presenning. Bredvid stod en svets. Såväl motorcykelmotorn som svetsen stals från platsen. Motorn uppskattas i polisanmälan vara värd cirka 40 000 kronor. Inga kända observationer ska ha gjorts av stölden.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.