Efterlyser vittnen till besinningslöst trafikvåld

PERSTORP Polisen vädjar om hjälp att hitta den misstänkta gärningsmannen inblandad i trafikolyckan på Spjutserödsvägen i Perstorp fredagen den 5 april som urartade i besinningslöst våld.

En form av Road Rage, fritt översatt ett trafikärende som urartar i besinningslöst våld.

Mannen som polisen letar efter är mellan 23-30 år, normal kroppsbyggnad, möjligen åt det smala hållet med svart kortklippt hår, skägg som lite längre skäggstubb. Fordonet han färdades i är en typ av halvkombi, metallicblå, troligen åt det mörkblå hållet. I samband med olyckan krossades rutan på vänster sida i färdriktningen. Bilen är fyradörrars. Bilen ska vidare ha tonade rutor, utom framruta och rutorna in de främre dörrarna.

Det var klockan 14 fredagen den 5 april som målsäganden kom körande i sin röda kombibil på Stockholmsvägen in mot centrum.
Strax innan infarten till Ica är han nära att bli påkörd av den misstänkta gärningsmannen. Målsäganden stannar vid Ica och så gör även gärningsmannen. Den nu efterlyste mannen far ut och börjar rota i baksätet. Målsäganden tror att han letar efter tillhygge. Han hittar dock inget. Han skriker sedan och gapar. Målsäganden blir rädd och kör från platsen.

Han svänger in på Spjutserödsvägen med den våldsamma mannen efter sig. Gärningsmannen lyckats stoppa målsägandens bil, går sedan och öppnar sin baklucka. Han hugger sedan målsäganden i ljumsken med ett stickföremål, troligen en kniv. Våldsmannen backar sedan, fortfarande med stickföremålet i högsta hugg, enligt målsäganden, för att sedan lugnt köra från platsen. Målsäganden tar då ett par steg fram och slår sönder en ruta på gärningsmannens bil med knytnäven.
Den som har sett något som kan sättas i samband med händelsen kan kontakta polisen på telefon 114 14.

Dagens fråga

Brukar du besöka badplatserna i Hässleholm?

Loading ... Loading ...