Gör återbesök på Gotland

nöje TV4-programmet Så mycket bättre firar tioårsjubileum med favoriter i repris.
Publicerad 11 april 2019 • Uppdaterad 15 december 2021
Petter, som var med i första säsongen, är med i alla avsnitt av Så mycket bättre – andra sommaren. Foto: TT
Petter, som var med i första säsongen, är med i alla avsnitt av Så mycket bättre – andra sommaren. Foto: TT

I årets säsong, som fått titeln Så mycket bättre – andra sommaren, är Petter, Magnus Uggla och Miss Li på plats under alla programmen. De gästas sedan i varje avsnitt av ett gäng andra artister som alla varit med under tidigare säsonger.

Hur länge de olika artisterna stannar varierar och det kommer att vara olika konstellationer av artister i varje program. I första avsnittet är det, utöver de tre som är med hela tiden, Jill Johnson, Jason ”Timbuktu” Diakité, Petra ”September” Marklund och Orup som tolkar varandras låtar.

Pernilla EkdahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.