Jardeskog blir allsvensk

ISHOCKEY Tyringefostrade Ludvig Jardeskog kommer nästa säsong att spela allsvensk hockey med Karlskrona HK.
Sport • Publicerad 11 april 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Tyringefostrade Ludvig Jardeskog kommer nästa säsong att spela allsvensk hockey med Karlskrona HK.

23-årige Jardeskog, som spelade i Tyringe säsongerna 2015/16 och 2016/17, har de två senaste säsongerna spelat division ett-hockey med Vimmerby. Den gångna säsongen var han dock utlånad till Karlskrona i en match, och gjorde då ett så pass gott intryck att ett större intresse väcktes från klubbens sida.

Karlskrona skriver på sin hemsida: ”Ludvig är en stark och rejäl back, han är bra på att värdera situationer och ger alltid allt ute på isen. Det ska bli spännande att följa hans utveckling nu när han ansluter till oss”.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.