Skolslagsmål vid lunchtid

HÄSSLEHOLM Ett slagsmål bröt ut på Kyrkskolan i Hässleholm vid lunchtid på onsdagen.
Hässleholm • Publicerad 12 april 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Ett slagsmål bröt ut på Kyrkskolan i Hässleholm vid lunchtid på onsdagen. Åtminstone två personer är uppsatta som målsägande, utsatta för misshandel. Däremot finns i nuläget ingen misstänkt rapporterad.

– Det har uppstått någon form av handgemäng, men jag vill inte gå in på hur slagen ska ha fallit eftersom det är folk som ska höras först i ärendet, säger Magnus Vendler på Hässleholmspolisen.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.