Häktad efter flertal stölder

HÄSSLEHOLM

En Kristianstadsbo i 35-årsåldern sitter sedan i fredags häktad, misstänkt för en lång rad brott. Han häktades av Hässleholms tingsrätt, misstänkt för bland annat en stöld på Maxi för en vecka sedan, och på Dollar Store några dagar tidigare. Därefter överfördes ärendet till Kristianstads tingsrätt.
Där fanns nämligen en rad ärenden med hans namn. Från och med februari i fjol och framåt misstänks han för ett fall av olovlig körning, ett av misshandel, ett av försök till stöld, två av stöld, två av ringa narkotikabrott, tre av brott mot knivlagen samt nio fall av ringa stöld.

Tre gånger har målet varit uppsatt till förhandling, men ställts in på grund av misslyckad delgivning.
I skälen för häktning står att det finns risk för att den misstänkte fortsätter sin brottsliga verksamhet.
Nytt datum för förhandlingar har inte satts upp för den nu häktade mannen.

Torsten Karlson gräver i tidningsarkivet.

Dagens fråga

Har du fikat på kafé i sommar?

Loading ... Loading ...