Knuffade ner bil för slänt

Osby Natten mellan söndag och måndag ska en lite annorlunda form av skadegörelse ha inträffat utmed riksväg 15 genom Osby.
Osby • Publicerad 16 april 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Natten mellan söndag och måndag ska en lite annorlunda form av skadegörelse ha inträffat utmed riksväg 15 genom Osby. Någon ska då ha tagit sig in på ett inhägnat område, slagit sönder en ruta på en bil, lagt ur bilens handbroms och sedan knuffat ner den för en slänt. Bilen fick därefter bärgas. Polisen har varit på plats och genomfört en teknisk undersökningen. En del spår ska ha kunnat säkras från den ivägknuffade bilen, meddelar polisen.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.