Annons

Tyringes åkare persade

KONSTÅKNING Tyringe Konståkningssällskaps tränarduo Rose Kathy och Li Bäckdal hade ett helt koppel tjejer med sig till den internationella tävlingen Skate Copenhagen.
Hässleholm • Publicerad 17 april 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Tyringe Konståkningssällskaps tränarduo Rose Kathy och Li Bäckdal hade ett helt koppel tjejer med sig till den internationella tävlingen Skate Copenhagen.

Annons

Molly Bengtsson, Tea Nilsson, Emilia Nowakowski och Gabriella Thörn intog isen i Novice Girls och presterade fina kortprogram. Molly lyckades bäst genom att lägga sig på en nittonde plats av 35 tävlande. De följde upp med bra friåkningsprogram genom att slå personbästa.

Tyringe KS hade fyra deltagare i Springs girls; Matilda Bodén, Dina Bothom, Ines Håkansson och Emily Simic. Emily gick på först av alla och svarade för ett fläckfritt program som gav personbästa med råge. Matilda och Ines klämde också till med personbästa. Sist ut var Dina som lyckades få level 1 i en av sina piruetter som hon och tränarna ändrade på uppvärmningen.

redaktion
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons