Våldtäktsmisstänkta häktade

VINSLÖV

Två män i 30-årsåldern, hemmahörande i Vinslöv respektive på en mindre ort i Hässleholms kommun, begärdes strax före lunchtid häktade av kammaråklagare Johanna Kullander. Under eftermiddagen valde Hässleholms tingsrätt att gå på kammaråklagarens linje, och häktade männen.

Männen greps under lördagskvällen, misstänkta för våldtäkt i Vinslövsmannens bostad. På söndagsmorgonen anhölls de båda. Enligt kammaråklagaren är de på sannolika skäl misstänkta för att ha begått brottet, och skälen för häktning är att förhindra att de försvårar utredningen, samt att straffet för det misstänkta brottet är minst två års fängelse.
Senast den 30 april ska åtal ha väckts, eller omhäktning ske.

Dagens fråga

Drabbades du av torsdagens stora strömavbrott?

Loading ... Loading ...