Enklare spel gav tre poäng

FOTBOLL Hjärsås/Värestorp tog säsongens första seger i den tredje seriematchen.
Östra Göinge • Publicerad 18 april 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Hjärsås/Värestorp tog säsongens första seger i den tredje seriematchen. Nyckeln var ett enklare spel än gästande Näsby.

Hjärsås/Värestorp hade ett par vassa chanser att ta ledningen redan före paus. Niclas Svensson sköt över efter ett fint inspel, och Emil Rydh Persson nickade en boll som räddades på mållinjen. Samtidigt var det för många farliga passningar från hemmalaget.

1-0 kom från Niclas Svenssons fot efter en tilltrasslad situation efter dryga timmen. Också 2-0 (Adam Mahmud), i minut 88, räknar Michalski som ett slumpmål.