20 minuter räckte för Broby

FOTBOLL Bra spel under inledande 20 minuterna av den andra halvleken räckte för att Broby IF skulle ta en säker seger borta mot Edenryds IF.
Östra Göinge • Publicerad 19 april 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Bra spel under inledande 20 minuterna av den andra halvleken räckte för att Broby IF skulle ta en säker seger borta mot Edenryds IF. Nordostskåningarna gick då från pausresultat 1–1 till en ledning med 5–1. Matchen slutade 5–3 vilket betyder att Broby toppar den nordöstra femman över påsken.

– I matchen mot Edenryd spelade vi riktigt dåligt före paus. Sedan hade vi 20 minuter i den andra halvleken då vi spelade bra och avgjorde matchen med fyra mål.