71-åring misshandlades i Osby

Osby

Vid 18.20-tiden på skärtorsdagens kväll larmades polis till Västra Järnvägsgatan i Osby med anledning av en misstänkt misshandel. En 71-årig man ska då ha fått ta emot ett flertal knytnävsslag utanför Ica. Den 71-årige mannen ska enligt polisen ha börjat blöda, fått sår i bakhuvudet och förts med ambulans till sjukhuset i Kristianstad.
– Han ska ha varit vaken. Enligt de första uppgifterna har inga tillhyggen använts, säger Filip Annas på polisens ledningscentral.
På platsen kunde en 42-årig man gripas och han misstänks nu för misshandel. Eftersom mannen var berusad kunde han inte förhöras förrän under långfredagens morgon.
– Han har legat för tillnyktring under natten. Vi vet inte riktigt varför misshandeln inträffat, vi får se vad han säger i förhör. Men det verkar ha varit oprovocerat, säger Rickard Karlsson vid polisen i Kristianstad.
Polisen uppger även att det ska finnas flera vittnen till händelsen på Västra Järnvägsgatan.

Senaste nytt omOsby

Dagens fråga

Vill du ha söndagsöppet på Systembolaget?

Loading ... Loading ...