Annons

71-åring misshandlades i Osby

Osby Vid 18.
Osby • Publicerad 19 april 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Vid 18.20-tiden på skärtorsdagens kväll larmades polis till Västra Järnvägsgatan i Osby med anledning av en misstänkt misshandel. En 71-årig man ska då ha fått ta emot ett flertal knytnävsslag utanför Ica. Den 71-årige mannen ska enligt polisen ha börjat blöda, fått sår i bakhuvudet och förts med ambulans till sjukhuset i Kristianstad.

– Han ska ha varit vaken. Enligt de första uppgifterna har inga tillhyggen använts, säger Filip Annas på polisens ledningscentral.

Annons

På platsen kunde en 42-årig man gripas och han misstänks nu för misshandel. Eftersom mannen var berusad kunde han inte förhöras förrän under långfredagens morgon.

– Han har legat för tillnyktring under natten. Vi vet inte riktigt varför misshandeln inträffat, vi får se vad han säger i förhör. Men det verkar ha varit oprovocerat, säger Rickard Karlsson vid polisen i Kristianstad.

Polisen uppger även att det ska finnas flera vittnen till händelsen på Västra Järnvägsgatan.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons