Annons

Misstänkt människorov utreds

Östra Göinge Flera polisanmälningar om människorov, misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak har upprättats efter en händelse på en ort i Östra Göinge under natten till torsdagen i förra veckan.
Östra Göinge • Publicerad 19 april 2019 • Uppdaterad 24 november 2021

Flera polisanmälningar om människorov, misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak har upprättats efter en händelse på en ort i Östra Göinge under natten till torsdagen i förra veckan. Exakt vad som inträffat är i nuläget oklart, enligt polisen, men en patrull ska ha blivit beordrad till en plats efter att en person ringt in om att vederbörande var förföljd av en annan bilist. Målsäganden i fallet ska även ha uppgett att han på något sätt har fått ta emot hot och slag samt befunnit sig på en plats mot sin vilja. Både den misstänkte och målsägande är i 25-årsåldern och ska på något sätt vara bekanta med varandra sedan tidigare.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons