Tredje gången gillt för Mala

FOTBOLL Mala var en av förhandsfavoriterna i den nordöstra femman, men inledningen på serien har inte motsvarat förväntningarna.
Hässleholm • Publicerad 19 april 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

Mala var en av förhandsfavoriterna i den nordöstra femman, men inledningen på serien har inte motsvarat förväntningarna. Borta mot Näsum blev det dock tredje gången gillt för Haris Crnalic gäng som vann med 3–1 (2–0) efter en alltigenom bra genomförd match.

Mala fick en drömstart på matchen med ett ledningsmål genom Simon Omari redan efter fyra minuters spel. Dryga kvarten senare utökade Hussam Sherzad till 2–0.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.