Annons

Sa ”mjau” vid fönstret – ville fria

Skåne Kvinna åtalas för att ha förföljt man som hon var försälskad i
Publicerad 20 april 2019 • Uppdaterad 25 november 2021

För nästan två år sedan talades mannen och kvinnan vid på en fest. Kvinnan uppger i förhör att hon blev förälskad. Sedan ett år tillbaka har kvinnan gång på gång sökt upp mannen i hans hem och sökt efter honom på andra ställen i samhället där de bor.

Annons

Mannens fru berättar i förhör om en gång då hon hörde hur någon sa ”mjau” i trädgården. Hon tyckte inte att det lät som någon katt och gick bort mot fönstret för att titta vad det var som lät.

Vid alla dessa händelser har kvinnan uppgett namnet på den man som hon avser gifta sig med – den man som hon flera gånger knackat på dörren och fönstret hos – och dem hon sagt det till har på något vis varit bekant med eller känt till vem mannen är. Det är på så vis som mannen och polisen fått vetskap om händelserna.

Annons

Erika Dahlin JönssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons