Annons

Ekstrand: Vi har lite att skruva på

fotboll Efter förlusten borta mot Örebro hoppas Vittsjötränaren Stefan Ekstrand att laget lyckats hitta tillbaka till försäsongsspelet till måndagens hemmapremiär mot Kungsbacka.
Hässleholm • Publicerad 22 april 2019 • Uppdaterad 14 december 2021
Stefan Ekstrand vill se ett bättre anfallsspel mot Kungsbacka än som var fallet mot Örebro. Foto: Lars-Åke Englund
Stefan Ekstrand vill se ett bättre anfallsspel mot Kungsbacka än som var fallet mot Örebro. Foto: Lars-Åke Englund

Först möte med nykomlingen Örebro, sedan med nykomlingen Kungsbacka. Men förutom att Vittsjös båda inledande motståndare är nya i högsta serien är det inte mycket som förenar, och därför inte heller mycket som talar för en matchbild på måndag som liknar den i söndags.

– Premiären var på konstgräs, och nu blir det naturgräs. Och medan Örebro spelade 3-5-2 så kör Kungsbacka 4-2-3-1. Det kommer att bli helt olika matcher, förutspår tränare Stefan Ekstrand.

Annons

Med hemmapremiären först under måndagseftermiddagen finns det ännu gott om tid att slipa små och stora detaljer. Vittsjö tränar såväl lördag som söndag.

Vad måste ni förändra jämfört med premiären?

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons