Misstänks ha rånats på valpar

Östra Göinge

Polisen har startat en utredning om rån och misshandel efter en händelse på en ort i Östra Göinge under påskhelgen. En anmälare har uppgett att vederbörande på eftermiddagen på påskafton stött på två personer när han promenerade med en hund. Anmälaren, som inte ägde den aktuella hunden, ska då ha lämnat över den till de andra efter att ha fått ett godkännande från ägaren. I samband med det ska en av personerna ha tagit ett stryptag på anmälaren. Senare under natten till påskdagen fick han åter besök av killarna i sitt hem. Då ska han ha blivit hotad med vad som i anmälan beskrivs som en ”elpinne” och därefter ha rånats på två av sina egna hundvalpar. Händelsen rubriceras som misshandel och rån och polisen meddelar att de ännu har få detaljer om ärendet.